IndustrieCBV- We kunnen een zeer uitgebreide gamma van industriële ventilatoren en rotoren aanbieden. Centrifugaal of axiaal ventiltors. ventilators met onderhoud. Ook rotoren voor bestaande ventilators. Reeds geruime tijd actief in industriële ventilatoren!

  Industriële ventilatoren. Productie en onderhoud.  Onderhoud rotoren van ventilatorenCentrifugaal en axiaal rotoren.  

 
 
Bedrijfsinfo
Activiteiten
Catalogus
CoŲrdinaten
Info aanvraag
Verkoops-
   voorwaarden
Links

IndustrieCBV- Industriële ventilatoren met onderhoud. Rotoren voor bestaande ventilators (axiaal/centrifugaal).
De firma CBV, ę Compagnie Belge de Ventilateurs s.a. Ľ, is gespecialiseerd in luchttechniek.
CBV kan op een zeer grote ervaring van zijn personeel rekenen, dat reeds geruime tijd actief is in de sector van industriŽle ventilatoren.
Wij kunnen onze klanten, de verkoop, de ontwikkeling, de productie, de inwerkstelling en het onderhoud van industriŽle ventilatoren aanbieden.
Technische opleidingen voor onze klanten kunnen wij u ook aanbieden en dit zowel binnen de eigen werkplaats als op locatie.

IndustrieCBV- Industriële ventilatoren met onderhoud. Rotoren voor bestaande ventilators (axiaal/centrifugaal).

Een zeer uitgebreid gamma van mogelijkheden kunnen we aanbieden als volgt :
Centrifugaal en axiaal ventilatoren, standaard of aangepast aan serieproductie of op maat, en dit volgens de specificaties van de klant. De diameter van de ventilatoren kan gaan van 25 cm tot 5 meter, het vermogen van 0,5 tot 7000 kW en de temperatuur tot 850 įC.

Wij kunnen uiteraard ook het nodige onderhoud voorstellen, ter plaatse uitgevoerd of in onze werkplaats.

Onze klanten zijn vooral te vinden in de sector van zowel lichte als zware industrie, o.a. cementindustrie, staalindustrie, ovenconstructeurs, glasindustrie, suikerindustrie, petrochemie, chemische industrie, mijnbouw en thermische centrales.